Mit ajánlunk?

Mit jelent a könnyű kezelhetőség egy honlap esetében?

– Az egyszerű navigálhatóság, ergonomikus felület mellett a tartalom könnyű adminisztrációját.

Az általunk tervezett és kivitelezett honlapot a megrendelő által rendelkezésünkre bocsátott tartalommal töltjük fel, így adjuk át. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy ne lehetne könnyedén változtatni a szövegeken, beillesztett képeken; nincs "kőbe vésve", nem kell szakembert hívnia a változtatáshoz, mert az adminisztrációs felület valójában egy egyszerű szövegszerkesztő, könnyen érthető és kezelhető, mondhatni megszokott felületet kínál a tartalom beírására vagy az éppen aktuális tartalom frissítésére. Bárhonnan elvégezhető, ahol van egy internet kapcsolattal rendelkező számítógép egy átlagos böngészőprogrammal, ugyanis webes felületen bejelentkezve történik a frissítés.

Miben lehetünk még az Ön segítségére?

Bannereket is készítünk –  Flash animációs technikával.
A weboldalak tervezése mellett nagy gyakorlattal rendelkezünk céges arculatok tervezésében, kialakításában, és a nyomtatott kiadványok tervezésében, nyomdai előkészítésében is.

Könyvek, időszaki kiadványok, magazinok tervezését-tördelését is vállaljuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, várjuk jelentkezését a +36 30 555 3709-es, +36 30 362 2719 telefonszámok valamelyikén, vagy az info@netart.hu e-mail címen.

Jelölők: