Bemutatkozás

A NetArt.hu webdesign studió frissen alakult családi vállalkozás. Kis csapatunk egy grafikusból és egy marketing szakemberből áll. Kis- és középvállalkozások számára tervezünk és kivitelezünk honlapokat, illetve foglalkozunk egyéb grafikai tervezéssel (kisarculat, logo, sajtóhirdetések stb.) is.

Eddigi munkáink során figyeltünk fel arra, hogy egyre több kisvállalkozásnak van szüksége olyan hatékony marketing és reklám eszközre mint az az internetoldal, mely nemcsak egyedi, hanem tulajdonosa által a szövegrészek is bármikor javíthatóak, módosíthatóak, illetve a beillesztett fotók cserélhetőek.

Szükség van erre azért, mert egy-egy vállalkozásnak és termékeinek a piaci igények alapján állandóan változnia kell. A változásokat azonban a weboldalnak is követnie kell, hiszen hogyan értesülnének a fogyasztók, felhasználók mind erről. A modern világban ez ma már akár csak egy-két kattintással is megtehető.

Követve a mai kor igényeit mi olyan honlapokat készítünk megrendelőinknek, melyek egyedi igényekre szabottak, szépen kialakított grafikus megoldást nyújtanak, és bárki által könnyen kezelhetőek.

Stábunk

Grafikusunk Zajtai Szabolcs, Képzőművészeti Egyetemet végzett. Sok évet töltött a könyves szakmában, majd reklámügynökségekben és rendezvényszervező cégeknél dolgozott. Nevéhez olyan, hazánkban szinte mindenki által ismert könyv grafikai és tipográfiai terve fűződik, mint pl. Dan Brown: A Da-Vinci kód című bestsellere. Ügynökségi munkái során pl.: az öt csillagos New York Café, a Boscolo Conference Centre, a Boscolo Catering honlapok grafikai tervét készítette.

A szövegírást, és egyéb marketing feldatokat, pl.: hirdetések kreatív terve, leszervezése nyomdai munkák előkészítése és követése.

Összefoglalva, mi abban kívánunk Önnek segíteni, hogy cége a ki tudja használni mind az online, mind a nyomtatott média nyújtott leghatékonyabb marketing eszközöket.

Jelölők: